Verksted Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Injektor ST-167 1,6/2,0 1/2IG

Sku. SU200167504
8 296 ,-
inkl mva
  Betal enkelt med eller
  Tilgjengelighet: Restordre – blir sendt når den kommer på lager. Beregn frakt
  Hent pris
  Vi har ingen bekreftet dato for levering.
  Klikk og hent – info
  Ordren din kan hentes på vårt lager - Østre Rosten 72, 7075 Tiller Les mer
  Beskrivelse

  INJEKTOR ST-167 UTEN KOMPRIMERT LUFT
  Injektorene helt laget av rustfritt stål gjør det mulig å åpne to tverrsnitt (50 mm2 hver) for å garantere en jevn bruk uten trykkfall ved vask/skylling. Dette sikrer at injektoren kan holdes permanent i høytrykksledningen, også på det tidspunktet hvor store vannmengder brukes f.eks. i landbruket eller næringsmiddelindustrien. Rengjøringskapasiteten ved rengjøring og skylling påvirkes ikke i det hele tatt. En spak gjør det mulig å bytte fra rengjørings- og skyllemodus til injeksjonsdrift. Når du bruker rengjøringsmodus, er det to hull som leder høytrykksvannet parallelt med injektoren (bypass -modus). Når du bruker injektoren, ledes den tilgjengelige vannmengden gjennom injeksjonsområdet.

  I kombinasjon med en skumlanse (ST-72, ST-74 eller ST-75), en justerbar eller en trippel dyse kan easyfoam365+ injektoren ST-167 suge inn kjemikalier ved hjelp av den integrerte tilbakeslagsventilen i rustfritt stål. Det avhenger av den valgte dysen om kjemikaliet også kan sprøytes eller skummes. Skummingen dekker store områder og en lang eksponeringstid er garantert. En ytterligere fordel med skumrensingen er at allerede dekkede overflater er lett å se.

  Easyfoam365+ injektoren som er tilgjengelig i dysestørrelsen på 1,2 - 2,8 mm oppfyller kravene i alle bruksområder innen profesjonell rengjøringsindustri. Doseringen justeres med en av de 10 dyseinnsatsene som er inkludert i forsendelsen. Som et alternativ finnes det også versjoner med trinnløs doseringsenhet ST-161.

  Tilkoblingen for kjemikalier utstyrt med en integrert tilbakeslagsventil og et inntak for dyseinnsatsene har en slangehale for kjemiske sugeslanger med en diameter på 9 mm for å suge inn spesielt tyktflytende væsker. Strømningsretningen er merket med piler for å sikre en jevn installasjon.

  Å velge riktig dyse er viktigst for høytrykksvaskerens effekt og jevn funksjon:

  Munnstykke også
  liten = maskinen bytter permanent til bypass eller av.
  bred = maskinen har en liten effekt, lavere trykk.

  Hvordan velge passende dyse?
  Oppmerksomhet: trykk og strømning av høytrykksrenseren må være kjent f.eks. 15 l/min (900 l/t) - arbeidstrykk på 150 bar.

  DYSETABELL:

  Kontakt oss