Verksted Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Om oss

Vi tilbyr den proffe brukeren det beste produktet til den riktige prisen

Over flere år har vi opparbeidet oss solid kompetanse på salg og service innen ulike tekniske løsninger: Verkstedutstyr, lakkeringsanlegg, og vaskeløsninger.

I dag har vi en rekke importavtaler direkte med produsenter. På den måten kan du være sikker på at vi leverer – produkter uten fordyrende mellomledd.

Alle maskiner trenger vedlikehold og service som sørger for en trygg og lang levetid. Med egne verksted, og erfarne serviceteknikkere, er vi klare til å hjelpe deg. Uansett om du trenger en reparasjon, eller bare har noen spørsmål. Vi har også et stort delelager til så godt som alle våre produkter, slik at hjelpen kommer raskest mulig om noe skulle skje.

Vi jobber kontinuerlig for å øke seriøsiteten i bransjen. Dette gjør vi ved å delta aktivt i bransjeforeningen ABL, og utvanne egne teknikere ved å ta inn lærlinger som vi følger opp til de får godkjent fagbrev.

Vi har butikk og showroom i Østre Rosten 72, Trondheim Kom innom eller ta kontakt så hjelper vi deg å velge det riktige produktet.

Martin Sollie Nordic Lift NIlfisk Service


Trykk her for å se vår store hovedkatalog.  Trykk her for å se vår vaskekatalog