Verksted Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

SC6000 910C

Sku. NI56116003
515 615 ,-
inkl mva
  Betal enkelt med eller
  Tilgjengelighet: Restordre – blir sendt når den kommer på lager. Beregn frakt
  Hent pris
  Leveringstid: 1 uke info
  Kan fravike under salgsperioder, helg og helligdager.
  Klikk og hent – info
  Ordren din kan hentes på vårt lager - Østre Rosten 72, 7075 Tiller Les mer
  Beskrivelse

  SC6000 er neste generasjon sitte-på gulvvaskere med størrelsen, hastigheten og teknologien til å rengjøre store innendørs områder - med ekstremt lave samlede eierkostnader. 

  SC6000 er den ideelle løsning til mange virksomheter, bransjer og rengjøringsbyråer som håndterer store innendørs områder som f.eks produksjonsfasiliteter, lagerhaller, kjøpesenter, flyplasser, parkeringshus og andre logistikksenter.

  Med den store besparelse på både vann som rengjøringsmiddel, er denne brukervennlige maskinen designet til å levere timer med overlegen rengjøring og optørking ved høy hastighed. Robust og pålitelig; den batteridrevne SC6000 er bygget til å vare, med begrenset behov for service og vedlikehold, hvilket gjør den til det riktige valg, når du ønsker effektiv rengjøring med et absolutt minimum av nedetid.

  SC6000 er utstyrt med den intelligente SmartFlowTM funksjonen, som automatisk justerer vannmengden i forhold til kjørehastigheten - og hvis du ønsker å spare enda mere vann, rengjørongsmiddel og energi, kan du velge å utstyre maskinen med EcoflexTM systemet.

  Tømming og påfyllning av tankene vil være få og med lange intervaller - da rent-/ og skittenvannstanken rommer hele 190L, og takket være det lave forbruket av vann og rengjøringsmiddel. Nedetiden er også minimert med den enkle adgangen til service og vedlikehold, understøttet av det innebygde diagnose-systemet til rask identifikasjon av eventuelle tekniske problemer. Ved vedlikehold vil verktøy ikke være nødvendig til de fleste operasjoner. Der er klikk-på-system til discbørstene og det er meget enkelt å ta sugenalen av opphenget da det ikke er behov for avmontering av sugeslangen.

  Alle detaljer på Nilfisk SC6000 er designet for å få arbeidet utført non-stop, i hele gulvvaskerens lange levetid - med de laveste samlede eierkostnadene.

  • Tilgjengelig i 3 forskjellige versjoner: 86cm eller 105cm dobbelt discbørstedekk, eller 91cm dobbelt cylinderbørstedekk
  • Jevn rengjøring: Designet til forskjellige typer overflater, fra glatte gulv til flislagte gulv
  • Klassens beste opptørking med mulighet for dobbelt sugemotor
  • Pålitelig og robust konstruksjon i en kompakt størrelse
  • Fullt beskyttet børstedekk og sideskjørt med robuste støtruller som minimerer risikoen for å skade maskinen eller omgivelsene
  • LED display som er synlig i alle lysforhold og vinkler
  • Ingen bruk av verktøy ved skifte/endre eller inspisere de viktigste komponentene på maskinen: Børster, sugenal og sideskørt
  • Elektronisk klikk-på-system til enkel installasjon av børster eller padholdere

  Faktablad

  Brosjyre

  Kontakt oss