Verksted Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

ATTIX 751-61 230/1/50 EU

Sku. NI302001529
38 760 ,-
inkl mva
  Betal enkelt med eller
  Tilgjengelighet: Restordre – blir sendt når den kommer på lager. Beregn frakt
  Hent pris
  Vi har ingen bekreftet dato for levering.
  Klikk og hent – info
  Ordren din kan hentes på vårt lager - Østre Rosten 72, 7075 Tiller Les mer
  Beskrivelse

  ATTIX 7 Liquid Vac og Fire Brigade Vac er spesielt designet til krevende våtsugingsoppgaver som f.eks. etter oversvømmelser og brann. De er laget til brukere som har behov for høy sugestyrke, robust konstruksjon, kombinert med høy mobilitet. Fire Brigade-modellen leveres med jordfeilbryter og er velegnet til oppbevaring i brann- og redningskjøretøy. Modellen leveres med IP68-stikk som gir ekstra sikkerhet når man arbeider i våte områder

  ATTIX 7 er designet med en 70 liters beholder som gir deg mulighet til å arbeide over lang tid uten å tømme beholderen. Når den avtagbare beholderen må tømmes, gjør den tippbare funksjonen det meget enkelt og tidsbesparende.
  Den innebygde pumpen er i stand til å suge opp væsker med 200 l/min. og tømmer med 300 l/min. Med en avløpsslange tilsluttet GEKA eller Storz C koblingen kan væsken tømmes med opptil 50 meter avstand fra oppsamlingsstedet eller i en høyde av max. 9 meter. Det lave støynivået gjør det mulig å arbeide når andre er i nærheten, uten at de blir forstyrret.

  Den spesielle FIRE BRIGADE modellen er tilpasset for oppbevaring i brannbiler og blir leveret med jordfeilbryter og IP68 stikk.

  ATTIX 7 LIQUID VAC er en perfekt match til de krevende våtsugingsoppgaver.

  • Innebygget pumpe med automatisk tømmefunksjon
  • Dobbelt rustfritt stålfilter
  • Rustfri tippbar stålbeholder i høy kvalitet
  • MultiFit tilbehørssystem gir optimal fleksibilitet
  • Antistatisk system og Softstart

  Faktablad

  Kontakt oss