Verksted Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

Injektor ST-168/161 2,1/2,8 1/2IG luft.

Sku. SU200168609
9 631 ,-
inkl mva
  Betal enkelt med eller
  Tilgjengelighet: Restordre – blir sendt når den kommer på lager. Beregn frakt
  Hent pris
  Vi har ingen bekreftet dato for levering.
  Klikk og hent – info
  Ordren din kan hentes på vårt lager - Østre Rosten 72, 7075 Tiller Les mer
  Beskrivelse

  INJEKTOR ST-168 MED komprimert luft
  Injektorene helt laget av rustfritt stål gjør det mulig å åpne to tverrsnitt (50 mm2 hver) for å garantere en jevn bruk uten trykkfall ved vask/skylling. Dette sikrer at injektoren kan holdes permanent i høytrykksledningen, også på det tidspunktet hvor store vannmengder brukes f.eks. i landbruket eller næringsmiddelindustrien. Rengjøringskapasiteten ved rengjøring og skylling påvirkes ikke i det hele tatt. En spak gjør det mulig å bytte fra rengjørings- og skyllemodus til injeksjonsdrift. Når du bruker rengjøringsmodus, er det to hull som leder høytrykksvannet parallelt med injektoren (bypass -modus). Når du bruker injektoren, ledes den tilgjengelige vannmengden gjennom injeksjonsområdet.

  For å produsere skum er en skumlanse uten luftinntak absolutt nødvendig. Luftmengden som trengs for skumming tilføres av en ekstra tilkobling plassert ved injektoren. Det anbefales å bruke en sprøytepistol med store tverrsnittsområder, for eksempel ST-2720, ST-2725, ST-3100 eller ST-3300 med passende lanser og skumslanger (blufood). Injektoren ST-168 er spesielt designet for applikasjoner med lavt og middels trykk fra et vanntrykk på 5 bar, og den genererer et utmerket skum når den får den nødvendige mengden trykkluft.

  Easyfoam365+ injektoren som er tilgjengelig i dysestørrelsen på 1,2 - 2,8 mm oppfyller kravene i alle bruksområder innen profesjonell rengjøringsindustri. Doseringen justeres med en av de 10 dyseinnsatsene som er inkludert i forsendelsen. Som et alternativ finnes det også versjoner med trinnløs doseringsenhet ST-161.

  Tilkoblingen for kjemikalier utstyrt med en integrert tilbakeslagsventil og et inntak for dyseinnsatsene har en slangekontakt for kjemiske sugeslanger som er 9 mm i diameter for å suge inn spesielt tyktflytende væsker. Strømningsretningen er merket med piler for å garantere en jevn installasjon.

  Å velge riktig dyse er viktigst for høytrykksvaskerens effekt og jevn funksjon:

  Munnstykke også

  liten = maskinen bytter permanent til bypass eller av.
  bred = maskinen har en liten effekt, lavere trykk.

  Hvordan velge passende dyse?
  Oppmerksomhet: trykk og strømning av høytrykksrenseren må være kjent f.eks. 15 l/min (900 l/t) - arbeidstrykk på 150 bar.

  Dysetabell

  Kontakt oss