Verksted Logg inn Retur Betaling Frakt/hjemkjøring

UTGÅR

Sku. bd15kw bereder
77 845 ,-
inkl mva
  Tilgjengelighet: Restordre – blir sendt når den kommer på lager. Beregn frakt
  Hent pris
  Vi har ingen bekreftet dato for levering.
  Klikk og hent – info
  Ordren din kan hentes på vårt lager - Østre Rosten 72, 7075 Tiller Les mer

  Kjøp nå, betal senere.

  Med Klarna betaler du ingenting før du har mottatt varen og bestemt deg for å beholde det. Ingen ekstra kostnader. Trygt. Enkelt.

  Beskrivelse

  OSO OC 300 dobbeltmantlet bereder — 3 + 15 kW / 1 / 3 × 230 V HT + HX 0,8 m²

  OPTIMA serien har helt unike egenskaper og patentert teknologi (OC/OTC) som gir varmeanlegget langt høyere årsvirkningsgrad (SPF) enn andre dobbeltmantlede beredere. Buffertank og tappevannstank er integrert i en enhet og sparer betydelig gulvplass og installasjonstid. Forvarming av tappevann er 3x høyere og sikrer optimale driftsforhold for varmepumpen. OPTIMA har minimalt varmeptap takket være NANOPUR isolasjonen og er den eneste på markedet med rustfritt yttermagasin som gir langt høyere driftsstabilitet. Øvre del av OPTIMA tanken (over spisslast) holder en høy temperatur (75 grader celsius) for maksimal ytelse.

  OPTIMA COIL — OC 300 / 360 dekker varmtvanns- og varmebehovet i boliger inntil 300 / 400 m². OPTIMA COIL 300 / 360 passer for varmepumpe uten tappevannsprioritering inntil 12 / 15 kW og har tappevannskapasitet for 5 / 7 personer. OPTIMA COIL er også tilgjengelig i en HT versjon for høytemperatur varmeavgivere (radiator) og er en ideell erstatning for oljekjel. Alle varianter har full elektrisk backup for varmeanlegget og elektrisk spisslast for tappevannet som gir maksimal trygghet ved eventuelle driftsproblemer på varmepumpen. Justerbar temperatur (hindrer skoldingsfare) til tappested ved hjelp av UX blandeventil med maks. vannmengde på 0˛7 L / s og dobbel tetting.

  HVORFOR OPTIMA COIL?
  - Spar ca 500 kWh* / år med markedets best isolerte beredere
  - Spesialdesignet varmepumpe uten tappevannsprioritering inntil 15kW
  - 3x høyere tappevannsproduksjon gir høyere COP for varmepumpen enn andre (pat.)
  - Gir både varme og varmtvann med full elektrisk backup i rustfritt yttermagasin
  - 10 års garanti på den rustfrie trykktanken
  * I forhold til en 300L bereder uten skumisolering

  Kontakt oss